Ο γιατρός

Ο Γιατρός

Χειρουργός Ουρολόγος

Γρηγόριος Δελλής

Ο κ. Δελλής είναι στρατιωτικός ιατρός, Επιμελητής στην Ουρολογική Κλινική του «251 ΓΝΑ», ενώ παράλληλα διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο.

Είναι απόφοιτος της Βαρβάκειου Σχολής, της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκπαιδεύτηκε στην Β’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο «Σισμανόγλειο ΓΝΑ», όπου και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ουρολογίας, ενώ αναγορεύτηκε σε Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Έχει ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ με θέμα «Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική».

Το θέμα της διατριβής του ήταν «Η Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα της Εύκαμπτης Ουρητηροσκόπησης για Λίθους Νεφρού Διαμέτρου Μεγαλύτερης των 1,5 Εκατοστών».

Ο γιατρός είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ουρολόγων (Fellow of the European Board of Urology [FEBU]) καθώς και άλλων Ελληνικών και Διεθνών εταιρειών. Είναι παντρεμένος με την Αναισθησιολόγο Έλλη Πατίλη και πατέρας μιας κόρης.

O κ. Δελλής συνεργάζεται με διάφορες κλινικές που μπορούν να προσφέρουν ανταγωνιστικά πακέτα νοσηλείας, ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε ασθενή.

Οι κλινικές – θεραπευτήρια που συνεργάζεται είναι:

  • Αθηναϊκή Κλινική
  • Βιοκλινική Αθηνών
  • Ευγενίδειο Θεραπευτήριο
  • Ευρωκλινική Αθηνών
  • Γενική Κλινική «Μητέρα»
Δελλής Ουρολόγος